Sponsoren 2018

Sponsor Mee...

Op zaterdag 7 juli was de 2e editie van de 12 uur van De Ronde Venen, een sponsorwandeltocht waarbij we geld ophaalden voor een nieuwe locatie voor Inloophuis ’t Anker. Zij zijn op zoek naar een nieuwe locatie met meer mogelijkheden zoals avondopenstelling en uitbreiding van de activiteiten om een grotere doelgroep te bereiken. Het inloophuis heeft haar oog laten vallen op de locatie van de Trekvogel, een basisschool die in de zomer leegkomt. Dat zou een perfecte plek zijn, midden in de wijk en goed toegankelijk voor iedereen.

Het sponsorteam van de 12 uur van DRV bestaat uit Harry van Genderen, André Straathof en Gert van Hasselt. De heren zijn geen onbekenden in de sport en sponsoring. Van Genderen is oud-voorzitter van Hertha, Straathof is voormalig voorzitter van CSW en Van Hasselt was secretaris bij Argon; ze hebben hun sporen verdiend in het binnenhalen van sponsors. Het bestuur van de 12 uur van DRV is trots dat deze mannen zich in willen zetten.

Van Genderen: "Ik wist eigenlijk weinig van het Inloophuis, maar als ik zie wat voor goed werk ze doen snap ik heel goed dat ze willen uitbreiden naar andere openingstijden". Ook Straathof geeft aan graag zijn steentje te willen bijdragen: “praten over kanker doe je niet zo maar, hier wordt een veilige plek geboden, ook voor mensen die ‘gewoon’ weer aan het werk zijn gegaan. Juist voor die mensen is het goed als er bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd met lotgenoten". Gert van Hasselt herkent als Argonaut de wens van het Inloophuis. "Yoga in de kantine kan maar ik kan me zo voorstellen dat het heilzamer is op een fijnere plek".

Veel Rondeveense ondernemers zijn benaderd om te vragen of ze een van de sponsorpakketten wilden afnemen. Een Vriend van de 12 uur betaalt € 200,- ; sponsor ben je vanaf € 500,- ;  Sub-Hoofdsponsor word je bij een bijdrage van € 1.000,- en de Hoofdsponsor betaalt € 2.000,-.

Sponsor worden is natuurlijk fantastisch maar nog leuker is het om als bedrijf mee te wandelen. Samen in estafette het parcours wandelen, elke ronde loop je over het evenemententerrein waar weer gezellige optredens zijn. Daarnaast staan er foodtrucks, is er een bar en ook aan de kinderen is gedacht! Een top bedrijfsuitje! Vraag gerust naar de mogelijkheden bij het sponsorteam om een combinatie te maken.

Meer weten stuur dan en mailtje naar sponsors@de12uurvandrv.nl 

Wil je geen sponsor worden maar wel een donatie doen? Dat kan ook via geef.nl Klik hier om rechtstreeks via ideal te betalen of maak een bedrag over naar: Rabobank NL37 RABO 0318 1423 17  o.v.v. donatie.